top of page

Japanilainen kasvohieronta

Tämä tuhansia vuosia vanha hierontatekniikka on Japanilaisten naisten käyttämä, luonnonmukainen tapa säilyttää kasvojen kauneus ja hidastaa ikääntymisen merkkejä.

 

Todellinen luonnonmukainen kasvojenkohotus, japanilainen kasvohieronta tehostaa verenkiertoa, kuona-aineiden poistumista sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja tuo happea kudoksiin, joka tekee välittömästi kohottavan efektin. Se poistaa myös väsymyksen merkkejä ja tasoittaa ihoa, rentouttaa mielen ja koko kehon.

Parhaimmat tulokset syntyvät säännöllisellä hoidolla - ensimmäisen 6:n hoitokerran tehokuurin  jälkeen kerta kuukaudessa riittää ylläpitoon.

Kiinalainen Kasvohieronta

Ryppy on tulos lihaksen ja sen vastalihaksen pystvästä epätasapainosta. J.A LAVIER-menetelmää käyttävä kasvohieronta koostuu kahdesta olennaisesta vaiheesta: ensimmäiseksi täsmällisten heijastealueiden stimuloinnista ja rauhoittamisesta ja sitten, juonteita silottavasta ja ihoa kirkastavaa ja aineenvaihduntaa parantavasta kuivakuppauksesta. Hoito päättyy holistiseen ja rentouttavaan, akupisteitä stimuloivaan kasvo -ja dekolteealuen hierontaan johon käytämme luonnonmukaisia ja kasviperäisiä öljyjä ihotyypin mukaan.

Parhaimmat tulokset syntyvät säännöllisellä hoidolla - suositellaan 6:n hoitokerran tehokuurin jälkeen kerran kuukaudessa.

bottom of page