top of page

Hoidot

Ennen hemmotteluhetkeä...

Valitse haluamasi hemmotteluhetki hoitovalikoimastamme ja irroita hetkeksi arjesta ! Lämmin tunnelma ja hetkeen huolella valittu musiikki täydentävät valitsemasi hierontahoidon ja takaavat harmoniahetken niin aisteille, mielelle kuin keholle. Jos kaipaat hiljaisuutta, kerro siitä meille, jotta voimme tarpeen tullen toteuttaa hemmotteluhoitosi ilman taustamusiikkia. Muistathan myös kertoa raskaudesta tai mahdollisesta sairaudesta, jotta voimme varmistautaua hoitokokonaisuudesta Sinulle.

Jotta hemmotteluhetkestäsi tulee toiveidesi mukainen, varaa aikasi ajoissa ja saavu ajoissa, 5-10 minuuttia ennen hoidon alkua.Mikäli saavut myöhässä, saatamme joutua lyhentämään hoitoaikaasi.

Kaikki hoitoon tarvittavat pyyhkeet ja asusteet sisältyvät palveluun (kylpytakki, varvastossut, kertakäyttöiset bikinihousut etc.).Mikäli olosi tuntuu mukavammalta, voit tulla hoitoon myös oman uima-asun alaosissa, mutta muistathan että käytämme hoidoissamme öljypohjaisia tuotteita, jotka saattavat tahrata. Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja intimiteettiä ja sitä varten kotamme on varustettu erillisellä pukeutumistilalla jossa voit myös tarpeen tulle virkistäytyä hoidon jälkeen.

Hieronta ja Terveys

Hieronta on yksi vanhimmista tavoista rentouttaa kehoa ja mieltä ja tehokas tasapainottamaan hyvinvointiamme kokonaisvaltaisesti. Sillä on monia terveysetuja, mutta joissain tapauksissa hierontaa on syytä välttää sen stimuloivan vaikutuksen takia; näitä ovat erityisesti syöpäsairaudet, vaikeat verenkierto - ja sydänsairaudet, kuumetilat, bakteeri- ja virusinfektiot ja tarttuvat ihosairaudet. Hierontaa on myös syytä välttää akuutin selkäkivun, nivelkipujen tai lihasrevähtymien  puitteissa tai päihteiden alaisena. Jos olet epävarma hiernnan sopivuudesta, konsultoithan ensin lääkäriäsi.

Jos olet raskaana, vartalohierontamme saavat odottaa vielä jonkin aikaa !  Hemmotteluhoidoistamme voit valita huoletta rentouttavan kasvo - ja päähieronnan, tai kokonaisvaltaisen Shiatsu-hoidon.

bottom of page